Aktuelt

Under 'Aktuelle informationer' kan du altid blive opdateret på nye og/eller væsentlige informationer inden for censorinstitutionen. Informationerne henvender sig derfor primært til dig, der er censor eller eksaminator.

'Aktuelle informationer' bliver bl.a. brugt til at skabe en ensartethed mellem denne hjemmeside samt Censorsekretariatets Facebook-side og LinkedIn-profil, som du også er velkommen til at følge eller kontakte os på. Du kan finde et direkte link til vores SoMe-kanaler under fanen 'Kontakt os' eller ved at trykke her: Erhvervsakademiernes Censorsekretariat - Kontakt os.

Når det vurderes, at informationerne ikke længere er nye, bliver de enten slettet eller overflyttet fra 'Aktuelle informationer' til den relevante fane i venstre side.


20. juni 2024

Flere forespørgsler på samme prøve

Hvis du oplever, at modtage flere forespørgsler på den samme prøve, er det en god idé, at tjekke informationerne på prøven igen, da flere årsager kan gøre sig gældende:1️⃣ Eksamensdatoen er blevet ændret.
2️⃣ Antallet af eksaminander er blevet ændret.
3️⃣ Prøven er blevet omlagt til online.

...Eller andre væsentlige ændringer13. juni 2024

Hvorfor modtager jeg påmindelser om at udfylde en censor- eller eksaminatorrapport, som jeg har udfyldt?

Hvis du har udfyldt en censor- eller eksaminatorrapport og efterfølgende modtager en påmindelse om at udfylde den, er din rapport IKKE blevet registreret i systemet.

Det kan én eller flere af nedenstående forklaringer være årsag til:

  • Har du husket at trykke ’Indsend’ efter udfyldelse? Øverst på skærmen vil det fremgå, om rapporten er indsendt eller ej.
  • Har du besvaret ALLE spørgsmål? Bemærk at sidste spørgsmål er et åbent tekstfelt, som SKAL udfyldes, før rapporten kan indsendes.
  • Har du angivet en negativ graduering i forbindelse med et spørgsmål, kan rapporten ikke indsendes uden en kommentar hertil.
  • Hvis du har været censor eller eksaminator på en prøve med flere prøvenumre, kan du tjekke op på, om du har udfyldt en rapport for alle prøver.

Er du i tvivl, om rapporten er udfyldt korrekt, kan du med fordel scrolle den igennem. Eventuelle fejl og mangler vil være markeret med rød.